Gesprek

Hoe we verder gaan

Martijn Mulder

Hallo allemaal,

Tijd voor een update, want er is een hoop gebeurd. Ik beheer nu zo'n 4 maanden de website en deze community van Alex. Technisch loopt alles prima. Maar omdat ik zelf geen schilder ben kan ik inhoudelijk niets bijdragen. Ik kan geen vragen beantwoorden, geen feedback geven op alle mooie schilderijen hier geplaatst worden etc. Ik heb het gevoel dat ik jullie daarmee te kort doe...

Eerder dit jaar werd ik benaderd door twee jonge internetondernemers die interesse toonden in Alex' website. Aanvankelijk voelde ik daar natuurlijk weinig voor, ik had Alex immers beloofd dat ik zijn website zelf zou voortzetten. Maar ik ben toch met ze in gesprek gegaan. Zij zoeken vanuit hun werk en interesse een bestaande website met veel kwalitatieve inhoud om over te nemen en te laten groeien. Waarom dan een website over schilderen? Dat komt omdat de moeder van een van de twee kunstschilder is, en het leuk vindt om vragen over schilderen te gaan beantwoorden.

Na het eerste gesprek volgden er nog een aantal, en het werd duidelijk dat zij meer voor de website kunnen betekenen dan ik. Omdat zij een kunstschilder 'in huis' hebben voor de inhoud, maar ook omdat zij veel tijd willen gaan steken in verdere groei en bekendheid. Ik weet zeker dat Alex dat superleuk zou vinden.

Ik had wel een aantal voorwaarden voor een overname, bijvoorbeeld dat ze de website voortzetten in de stijl van Alex zelf. En natuurlijk dat Schildervrienden blijft bestaan en iedereen toegang behoudt tot de cursussen. Dat paste gelukkig precies bij hun eigen plannen en hebben we netjes in een overeenkomst vastgelegd.

Dus wat verandert er voor jullie? Nou, eigenlijk heel weinig. Deze community blijft gewoon bestaan, inclusief toegang tot alle cursussen. De hoofdwebsite SchilderenMetOlieverf.nl zelf krijgt een nieuw uiterlijk, maar al Alex' waardevolle artikelen blijven staan. En ik blijf zelf als vriend van Alex ook betrokken, zij het wat meer op de achtergrond.

Over een aantal weken zal de website overgezet worden, maar daar krijgen jullie tegen die tijd meer gedetailleerde informatie over.

Heb je nu al vragen? Stel ze hieronder.

Martijn

< Terug

Reacties

 
josvandervenn

Top, we wachten af. 

Bedankt Martijn voor jou inzet

 
jeanvercauteren

Ik kijk uit naar de aangepaste website, veel succes.

 
wilmaaarts

Spannend!!


Wil je reageren? Log hier in of wordt hier gratis lid


< Terug