Gesprek

Benjamin Nicasens 84 jaar

Benjamin Nicasens

Vroeger schilderde ik veel maar door het verlies na 42 jaren echte liefde na een lange pijnlijke ziekte is ze op 27 dec. 2022 overleden en ben ik gestopt met deze hobby. Voorlopig mis ik haar te geweldig en slaag ik er niet in om deze hobby terug op te nemen maar hoop ik dit jaar toch terug mijn ezel en mijn penselen te kunnen boven halen.

Daarom heb ik deze gelegenheid gegrepen om er terug aan te beginnen al weet ik dat het moeilijk zal zijn. Eén dezer weken of maanden hoop ik dat het me toch zal lukken.

Vele groeten van Nic.

< Terug

Reacties

 
wilmaaarts

Hallo Benjamin,

Ik hoop echt dat je de stap kunt maken om weer te gaan schilderen want eenmaal weer aan de slag zul je merken dat het schilderen helend werkt.

Maar doe het wanneer jij er aan toe bent. Hier rond kijken kan al heel stimulerend zijn.

Groetjes Wilma Aarts

 
Benjamin Nicasens

Dag Wilma,

Hartelijke dank voor de steun en de wijze raad, daar hoop ik op maar die eerste stap om het verlies los te laten is moeilijk maar dat komt wel

Groetjes Benjamin

 
Martijn Mulder

Beste Benjamin, nogmaals gecondoleerd met je verlies.

Als je weer aan de slag gaat dan zien we graag jouw werk hier. Je kunt ook altijd vragen stellen, er zijn een aantal ervaren schilders (zoals Wilma) die anderen graag helpen. Of misschien kun je zelf wel vragen van anderen beantwoorden.

 
maryhartman

Hallo Benjamin

Ja dit begrijp ik wel , ik heb ook mijn man verloren na 35 jaar huwelijk

Je bent nog zo bezig met het verwerken met het verlies , en ik zie dat het nog niet zo lang geleden is , er is nog geen ruimte in je hoofd om te gaan schilderen

Maar dat komt wel weer , en als er weer ruimte is in je hoofd ga je ook weer schilderen het is net wat Wilma schrijft het werkt ook helend neem de tijd

Hartelijke Groet van Mary

 
Benjamin Nicasens

Dag Mary, mijn dank voor je begrip, maar heb mijn ouderdom als handicap de kennis om met de PC te werken wilt er nieter zo goed in en krijg dus mijn foto's van mijn schilderijen maar niet doorgestuurd maar ik geef niet op.

Hartelijke groetjes van Benjamin

 
Martijn Mulder

Ik heb je een e-mail gestuurd om te helpen met de foto's.

 
Martijn Mulder

Ha, ik zie dat het inmiddels gelukt is! Inderdaad, nooit opgeven :)

 
Benjamin Nicasens

Hartelijke dank voor de eventuele hulp in het vooruitzicht

Dank u wel.

Benjamin

 
josvandervenn

Ik wens jou ontzettend veel plezier met het schilderen. Wij als schildersvrienden verheugen ons om jou werk te zien. Top om de penselen weer op te nemen. Groet Jos.

Laatste wijziging: 23 jun 2023 17:42
 
Martijn Mulder

Kijk eens wat ik tegenkwam tijdens het updaten van de website van Alex:

https://schilderenmetolieverf.nl/schilderijen-van-nicasens-benjamin/

 
Antje

Ha Benjamin, alleen al kijken naar kunst geeft troost is mijn ervaring. Straks als je weer aan de slag gaat kan je jezelf er weer helemaal in vinden. Ik zag ook nog je schilderijen zoals Martijn hierboven aangeeft. Ze zijn allemaal heel erg mooi en goed gelukt. Ik wens je veel troost in deze fijne hobby. En je krijgt langzamerhand ook steeds meer ervaring op de pc!


Wil je reageren? Log hier in of wordt hier gratis lid


< Terug