Gesprek

beweging

wilmaaarts

Ligt het aan mij? voor mijn gevoel is er op dit moment weinig beweging op dit forum. Ook feedback mis ik toch wel. 

Ik hoop dat er toch wat meer geplaatst gaat worden en gereageerd gaat worden. 

Het is zo leerzaam om feedback te krijgen van iemand die met frisse blik naar je werk kijkt.

Wilma

< Terug

Reacties

 
martijnmulder

Ik heb bij Nieuws een bericht geplaatst over mijn huidige plannen om wat we hierboven besproken hebben uit te voeren. Het is iets later geworden dan (direct) na de zomer, maar ik ben er nu volop mee bezig.

Hopelijk willen jullie straks als eersten de nieuwe omgeving testen.

 
Cees van der Veen

Ik deel je ervaring mbt het forum. Ben helaas zelf ook wat minder actief door andere noodzakelijke bezigheden. Ondanks dat, nu ik een tijdje afwezig was, zie ik gelukkig wel wat nieuwe werkjes van anderen. Hoop dat er weer wat meer mensen het forum weten te vinden en meer mensen hun beoordeling gaan geven.

Denk ook dat de site wat moeilijk te vinden is, terwijl deze forum toch vrij uniek is in zijn soort. Misschien moet er een andere domeinnaam worden bedacht die doorlinkt naar deze site. Schildervrienden.nl lijkt al bezet, maar er zijn vast nog andere namen te bedenken, Ben best bereid daar dan een kleine (vrijwillige) contributie voor te betalen. Hoe dan ook, elke feedback is prettig en helpt je te verbeteren en te motiveren. En dat mag best onderbouwd kritisch zijn. Graag zelfs, want daar leer je van.

Groet, Cees

 
wilmaaarts

Misschien dat Martijn Mulder een update kan geven?

Wilma

 
Cees van der Veen

Zie dat https://schilderenmetolieverf.nl/ weer bereikbaar is đź‘Ť

 
martijnmulder

Ik heb een paar dagen geleden een nieuw bericht geplaatst in Nieuws over wat er de afgelopen tijd gebeurd is. Het klopt dat er veel te weinig is gedaan om het forum actief te houden door de nieuwe eigenaren. Ik ben nu dus opnieuw de eigenaar van de website en het forum. Ik ben van plan na de zomer het forum nieuw leven in te blazen.

De grootste uitdaging is dat ik zelf geen schilderadvies kan geven. De nieuwe eigenaren hadden daar iemand voor in gedachten, maar dat is er dus nooit van gekomen. Ik denk dat er (veel) nieuwe leden bij zullen komen als ze hier vragen kunnen stellen. Misschien kunnen jullie, de harde kern, daar een rol in spelen? Fijn als jullie meedenken, ook @josvandervenn​ en @jeanvercauteren​

Martijn

 
wilmaaarts

Fijn om te hoeren dat er toch weer nieuw leven in geblazen wordt.

Ik denk idd dat er meer mensen aansluiten op dit forum als ze hier vragen kunnen stellen en opbouwende feedback kunnen geven.

Zelf heb ik geen professionele achtergrond maar ter ondersteuning wil ik best mijn medewerking verlenen. Al zou ik niet weten in welke vorm dit zou kunnen zijn.

Wilma

 
martijnmulder

Fijn Wilma! Ik wil het aantal boards sterk verminderen naar waarschijnlijk 3:

Nieuws

Deel je schilderij (nu verreweg het meest populair)

Schilderhulp

Bij dat laatste board is het de bedoeling dat nieuwe leden en cursisten vragen kunnen stellen, en dat de meer ervaren leden hun kennis delen. Je hoeft daarvoor geen professionele achtergrond te hebben! Gewoon je eigen ervaring. En als ik zie wat jullie hier allemaal plaatsen dan is die niet mis! En het hoeft natuurlijk niet zo uitgebreid als Alex dat gedaan zou hebben!

Mijn hoop en verwachting is dat als een aantal mensen van de 'harde kern' daar regelmatig reageert, dat anderen met ervaring dan ook hun kennis zullen gaan delen. Dat is ook zoals Alex het in gedachten had. Ik kan dat dan ook weer gebruiken om nieuwe leden aan te trekken.

Ik wacht ook nog even op de reacties van de anderen voor ik iets beslis.

Martijn

 
wilmaaarts

Denk dat het idd een goed idee is om het aantal boards te verminderen.

Misschien ook nog eens duidelijker kenbaar maken dat opbouwende feedback geven/vragen heel welkom is en leerzaam. Dat is de reden dat ik twijfelde om te gaan

 
jeanvercauteren

Dank Martijn, misschien is dit wel een oplossing om de site weer leven in te blazen en als het  moet zal  ik ook mijn steentje bijdragen in de mate van mijn mogelijkheden.

 
josvandervenn

Zal proberen om te helpen, schildergroet Jos van der Venn.

 
martijnmulder

Bedankt voor de reacties! Dit lijkt me een mooie basis. Zoals ik al schreef: ik ga hier na de zomer mee aan de slag!

 
Cees van der Veen

Ik doe ook mee, al staat het schilderen sinds de kerst nog stil, maar gaat zeker weer komen. Wat Wilma voorstelde zou echt een aanvulling zijn, dat als je op een naam klikt je direct een overzicht krijgt van hun eerdere geplaatste werken. Dat is ook leuk voor de maker zelf. zeker ook als niet leden toch alle werken kunnen zien. Dat motiveert wellicht ook als je daarmee een soort eigen plekje op de site krijgt, voor zover daar de ruimte voor is natuurlijk.

Groet, Cees van der Veen

 
martijnmulder

Dankjewel Cees, goed om te lezen dit allemaal. Geeft zin en vertrouwen om weer met Alex' website en community aan de slag te gaan.

Feedback over alle schilderijen van een gebruiker in één keer kunnen bekijken is duidelijk. Ik ga nadenken over hoe ik dat kan realizeren.


Wil je reageren? Log hier in of wordt hier gratis lid


< Terug