Gesprek

Het loop toch anders...

Martijn Mulder

Beste Schildervrienden, jullie hebben een tijd niets gehoord. De bedoeling was dat de nieuwe eigenaren van Alex' website zich hier zouden voorstellen en dat zij het verder van mij hadden overgenomen. Dat is helaas anders gelopen... Na een goede en enthousiaste start bleek gaandeweg dat ze toch te weinig tijd hadden om deze website en community de aandacht te geven die ze verdienen. We hebben de overname dus geannuleerd... Ze dragen de website weer terug over aan mij. Ik wil namelijk nog steeds Alex' werk eer aan doen, en ik geloof nog steeds dat er een grote toekomst in zit.

Dat begint met twee praktische dingen:

- Ik moet de domeinnaam weer overzetten, dus zowel de website als Schildervrienden (deze community) zijn daarbij tijdelijk niet bereikbaar. Dit duurt doorgaans hoogstens een dag.

- Van jullie zou ik graag willen weten hoe jullie de community nu ervaren, en wat jullie wensen zijn. Laat hieronder a.j.b. weten als je hier iets over wilt zeggen.

Groeten,

Martijn

< Terug

Reacties

 
PeterAJDeRidder

Doe maar rustig aan Martijn , wij hebben geleerd de tijd te nemen voor een mooi resultaat ; komt wel in orde. en hierbij wil ik me dan ook voorstellen ; ik ben Peter , signeer met PeDRi, of PeterAJDeRidder (wegens veel PDR's), kan je me ook eens mee 'googelen' dan vindt je linken , en hoor ik jullie wel of zien we elkaar wel eens , we zijn tenslotte geen bomen hé .


Wil je reageren? Log hier in of wordt hier gratis lid


< Terug