Schilderij

Doekje met acrylverf

Dit doekje is met acrylverf geschilderd en volgens een lesje op YouTube. Daar kun je ook veel andere lesjes volgen als beginneling als zoals mij. Je leert er best wel veel van vindt ik.

theakooremans
< Terug


< Terug

Reacties

 
Alex Mooyman

Het grootste geheim van leren schilderen is  er aan beginnen en er mee door gaan. Dat pak jij zo te zien goed aan. Een tipje, probeer voorzichtig om ook je verdwijnpunt iets uit het midden te plaatsen. Een derde van je doek is een goede plaats. Je zal zien dat alles plotseling spannender wordt.

 
josvandervenn

Op de eerste plaats welkom bij de schildervrienden en beleef er veel plezier aan.  Als baby zijnde hebben we moeten leren lopen, de eerste pasjes gingen dan ook heel moeilijk, het was vallen en opstaan, gaande weg ging het steeds beter door veel te oefenen. Zo is dat met schilderen precies hetzelfde, VEEL schilderen dan gaat het gaande weg steeds beter.    Kijk ook eens bij schildervrienden  " Hoe schilder je een bos"  Daar staat van A tot Z hoe je een landschap op zet. En om de eerste stappen van schilderen goed te leren zit je bij Alex goed die jouw verder kan ondersteunen. Veel succes!!

 
Alex Mooyman

Hoi Jos, staat niet op Schildervrienden.nl, maar op Schilderenmetolieverf.nl. Verwarrend ik weet het, maar het zijn twee losse sites die bij elkaar horen. Schildervrienden (hier) is de ledensite. Hier staat jouw beschrijving hoe schilder je een bos:

https://schilderenmetolieverf.nl/hoe-schilder-je-een-bos/


Wil je reageren? Log hier in of wordt hier gratis lid


< Terug