Schilderij

The Battle

Dit moet een serie van 3 worden

hansmozer
< Terug


< Terug

Reacties

 
fransvanoostveen

Zeer geslaagd. Veel symboliek en veel diepte. Topstuk. Ben benieuwd naar de volgende 2.

 
hansmozer

Dankje ben volop bezig, maar werd onderbroken door een opdracht voor 4 katten- en 1 hondschilderij

 
coravandermale

Heel mooi. Wat een symboliek! Bijzonder. Wat is formaat?

 
hansmozer

Formaat is 175x137cm. Alles is te zien op http://www.chamoart.nl

 
bettieroos

Je blijft kijken.

 
hansmozer

Heb je alles al gevonden?

 
ricbrijl

Ik sluit mij volledig aan bij de reacties van de andere schilders vrienden en vind het knap dat je de mooie kleurnuances tussen de delen zo harmonieus hebt laten over lopen. Symboliek heeft altijd mijn interesse. Mag ik vragen wat jouw inspiratie was om dit interessante schilderij (en de toekomstige andere 2) te schilderen ? En tevens ben ik benieuwd om te vernemen wat de oorsprong is van deze battle - zo er een oorsprong aan ten grondslag ligt. Ook ik ben geïnteresseerd naar het formaat van dit schilderij.

 
hansmozer

Heb je leestijd? Echte achterliggende ideologie is simpelweg ‘de vrijheid van keuze en gedachte’. Met alles wat je doet beslis je zelf goed of slecht. Niet volgens de kerk lelijke symboliek, maar de menselijke. Hoewel engelen en duivels kerkelijk symbolisme lijkt konen ze in allerlei culturen voor.

Daarbij komt dat toen ik mijn duim eraf had gezaagd ik in de ambulance een soort pcb kreeg en visioenen kreeg van skeletten en geesten die op me af keamen. In deel 3 of 4 van The Battle hoop ik dat te kunnen uitbeelden. Beiden worden grote doeken van 180x200cm. Dit doek ik 175x137cm. Deel 2 is 120x80cm. Alles is te zien op http:/www.chamoart.nl

 
hansmozer

Ik heb mezelf ook geschilderd: de engel met de vleugel in brand

 
ricbrijl

Bedankt voor je response en uitleg Hans, hoewel daar een deel niet op deze pagina is verschenen. Wat een grote doeken, maar het toont natuurlijk wel. Interessant dat je het psychische dagelijkse leven als thema hebt genomen, het is inderdaad een Battle wanneer men zich hiervan bewust is en men kan hierdoor veel over zichzelf leren - ik ben benieuwd naar jouw volgende creaties. Is het nog gelukt om jouw duim weer aan je hand te zetten ? Ik ga jouw creaties op Chamoart.nl bekijken.

 
hansmozer

Dankje voor jouw positieve reactie.

 
grettekevenema

Prachtig dit! Wat is er veel te zíén..


Wil je reageren? Log hier in of wordt hier gratis lid


< Terug